Tuomas Nieminen ja Markus Puolakka Vancouverin talviolympialaisiin

Suomen Olympiakomitean hallitus valitsi kokouksessaan torstaina Tuomas Nieminen ja Markus Puolakan Vancouverin talviolympialaisiin. Viimeisessä valintakokouksessa koko Suomen joukkueen maksimimääräksi vahvistui 96 urheilijaa.

Tuomas Nieminen ja Markus Puolakka osallistuvat olympialaisiin ensimmäistä kertaa.

Pikaluistelujoukkueen koko Vancouverissa on neljä urheilijaa. Pikaluistelumatkoilla Suomella on 4 paikkaa 500 m:llä ja 2 paikkaa 1000 m:llä.

Aiemmin Vancouveriin on pikaluistelijoista valittu Mika Poutala ja Pekka Koskela. Vancouveriin matkaavat myös päävalmentaja Janne Hänninen sekä hieroja Ari Orava. Lisäksi kisojen miesten ylituomarina toimii Hannu Koivu.

Lisätietoja ja Suomen joukkueen esittelyt Olympiakomitean Vancouver-kisasivuilla.