Helsinki Inline GP Helsinki Roller Marathonin yhteydessä

Helsinki Inline GP on 200 metrin lentävän lähdön kilpailu Helsingin Pirkkolan rullaluisteluradalla kesällä 2009. Kilpailu järjestetään Helsinki Roller Marathonin yhteydessä lauantaina 8.8.2009 (varapäivä 9.8.2009).

Kilpailu järjestetään klo 10:00 – 11:45, ja matkana on kaikille avoin 200 metrin kierros lentävällä lähdöllä. Matkan saa kisassa kokeilla yhden tai useamman kerran kuitenkin niin, että aikataulun puitteissa etuoikeus on ensimmäistä aikaansa kokeilevilla.

Osanottomaksu on viisi euroa kuitenkin niin, että Helsinki Roller Marathonille osallistuvilta tai Pirkkolan radan kausimaksun maksaneilta ei peritä erillistä osanottomaksua. Osanottomaksuilla kustannetaan hyvä tavarapalkinto, joka arvotaan kaikkien 200 metrin ajan luistelleiden kesken.

Ei ennakkoilmoittautumista vaan ilmoittautuminen paikan päällä Pirkkolassa. Kypäräpakko. Muita suojavarusteita suositellaan.

Tervetuloa aktiivikilpailijoiden lisäksi mukaan myös juniorit (aivan pienetkin), masterit ja harrastajat. Helsingin ulkopuolelta tulevat voivat yhdistää tapahtuman kesä-Helsinkiin tutustumiseen.

www.helsinkiroller.fi (katso myös tämänhetkinen tilasto)