Pekka Koskela saattaa luistella MM-kilpailuissa Kanadassa

Kanadan Richmondista kantautuu suomalaisittain myönteisiä uutisia. On mahdollista, että Pekka Koskela nähdään tulevien talviolympialaisten pikaluisteluareenalla Richmondissa taistelemassa MM-mitaleista perjantaina ja sunnuntaina.

Pekka Koskelan reisivamman parantuminen on edistynyt odotettua paremmin ja hänet saatetaan nähdä täällä kilpailemassa MM-mitaleista. Varmistus siihen saadaan perjantaina, kertoi Suomen päävalmentaja Janne Hänninen.

– Olosuhteet täällä ovat hyvää eurooppalaista luokkaa. Jäätä ei voi moittia. Minä uskon, että meille nämä ovat hyvät kisat. Pekan uutinen on hyvin myönteinen ja Mika Poutala on saanut nyt pitkän kilpailutauon jälkeen hyvän tuntuman luisteluun. Samoin Pasi Koskelalla kaikki näyttää olevan kunnossa, jatkoi Hänninen.

Pikaluistelun matkakohtaiset MM-kilpailut Richmondissa Kanadassa:

Suomalaiset (Suomen aikaa):

Perjantai 13.3.2009 klo 21.30

1000 m, miehet, (*Pekka Koskela, Mika Poutala)

Sunnuntai 15.3.2009 klo 21.30

500 m, miehet, 1. kilpailu (Pasi Koskela, *Pekka Koskela, Mika Poutala)

500 m, miehet, 2. kilpailu (Pasi Koskela, *Pekka Koskela, Mika Poutala)

* osanotto varmistuu myöhemmin