Nuoret jatkoivat ennätysten parantelemista Collalbossa

Nuorten maailmancupissa viime viikonloppuna kilpailleita nuoria kilpailee tänä viikonloppuna jälleen Collalbossa 27th International Junior meeting –kilpailussa. Ensimmäisenä kilpailupäivänä syntyi jälleen paljon omia ennätyksiä.

Viikko sitten samalla jäällä tehdyt ajat paranivat erityisesti 1500 metrillä. Saana Hyttinen luisteli matkan aikaan 2.12,51, joka on yli kolme sekuntia parempi aika kuin viikko sitten. Elina Risku paransi samalla matkalla viikontakaista aikaansa kolme sadasosaa ajalla 2.17,30. Laura Koriseva taittoi matkan aikaan 2.13.13, joka on lähes kaksi sekuntia nopeampi aika kuin viikko sitten. Liisa Yli-Ojanperä puolestaan paransi viikontakaista aikaansa hieman reilun sekunnin luistellen 2.16,28. Liisa paransi myös 500 metrin aikaansa ajalla 44,02. Anu Humisto paransi 1500 metrin viikontakaista aikaansa lähes 2 sekuntia ajalla 2.21,57.

Tommi Pulli pisteli 500 metriä aikaa 38,53, joka on kolme sadasosaa paremmin kuin viikko sitten. 1500 metrillä Tommi paransi aikaansa lähes kolme sekuntia luistellen 1.58,41. Hän sijoittui molemmilla matkoilla sarjassaan toiseksi. Niko Räsänen luisteli 1500 metriä aikaan 1.55,09 ja paransi viikontakaista aikaansa yli 1,5 sekuntia.

Miika Potkan piti myös kilpailla tänä viikonloppuna, mutta hän sairastui perjantaina ja joutui jättämään kilpailut väliin.

– Valmentajat eivät voi yhdeltä päivältä enempää vaatia. Olemme Timon (Järvinen) kanssa todella tyytyväisiä. Tänään täällä oli parhaat olosuhteet, mitä tiedän täällä olleen koskaan, kommentoi joukkueen valmentaja Pirjo Lehtinen.

Ensimmäisen kilpailupäivän ja kahden matkan jälkeen Tommi Pulli on B-sarjasta hienosti toisena. Niko Räsänen on puolestaan A-sarjassa 7:s. Saana Hyttinen on B-tytöissä 7:s ja Elina Risku samassa sarjassa 8:s. Laura Koriseva lähtee toiseen A-sarjassa sijalta 6. Samassa sarjassa luisteleva Liisa Yli-Ojanperä on 7:s ja Anu Humisto 13:s. Toisen päivän viimeiselle matkalle pääsee 12 tyttöä ja 16 poikaa.