Rullaluistelun VahterusRing Roller Cup käyntiin

Uudenkaupungin rullaluistelu-cup alkoi sunnuntaina 4.1.2009.

Kilpailut kärsivät osanottajapulasta Seinäjoen SM- kilpailujen takia, mutta toivottavasti näemme kahdessa seuraavassa osakilpailussa enemmän väkeä.

Samuli Laulunmaa piti kovinta vauhtia yllä tiukkamutkaisen ja mäkisen yhden kierroksen (1km) aika-ajossa ajan ollessa 1.56,1. Yhteislähdössä miesten yleisen sarjan voiton vei Jari-Pekka Huippula ja miehet 40-sarjassa Esko Virtanen.

Vauhti oli kovaa, mutta todennäköisesti aika-ajojen ajat parantunevat vielä hieman kevään mittaan, sillä nyt on meneillään vielä peruskuntokausi. Uudenkaupungin putki onkin loistava paikka verrata omaa kehittymistään, sillä olosuhteet ovat varsin stabiilit.

Toinen osakilpailu on 2.2. klo 12.00. Toivottavasti silloin näemme paikalla myös junnuja ja naisia. Tervetuloa!