Niko Räsäsestä ja Pia Humistosta 1500 metrin Suomen mestareita

Matkakohtaisten Suomen mestaruuskilpailuiden päätöspäivänä Seinäjoella ratkaistiin paremmuus 1500 metrillä ja viesteissä. Niko Räsänen ja Pia Humisto palkittiin 1500 metrin mestareina.

Räsänen voitti miesten sarjan ajalla 2.02,42. Muista mitalisijoista käytiin ankara kamppailu, kun seuraavien neljän luistelijan ajat olivat neljän kymmenyksen sisällä toisistaan. Hopean vei Kaj Humisto ajalla 2.05,55. Pronssille luisteli Juho Jääskeläinen ajalla 2.05,64. Neljännen sijan jakoivat Mikko Poutanen ja Joel Vähä-Salo ajalla 2.05,91.

Naisten sarjan voittoon luisteli Pia Humisto ajalla 2.22,52. Hopealle luisteli Laura Koriseva (2.22,82) ja pronssille Saana Hyttinen (2.24,34)

Nuorten sarjoissa A-ikäisten mestareiksi luistelivat Niko Räsänen ja Laura Koriseva ja B-ikäisten mestareiksi Tommi Pulli ja Saana Hyttinen.

Viesteissä voiton veivät selvällä erolla seuraaviin Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkueet. Miesten joukkueessa luisteli Juho Jääskeläinen, Lauri Linden ja Tommi Pulli ja naisten joukkueessa Saana Hyttinen, Elina Risku ja Susanna Potka.

Matkakohtaisten SM-kilpailuiden tulokset

Viestin SM-tulokset