Pekka Koskelasta ja Susanna Potkasta Suomen mestareita – molemmat johtavat myös sprinttereiden kisaa

Matkakohtaisissa SM-kilpailuissa Seinäjoella ratkaistiin tänään paremmuus 1000 metrillä. Mestareiksi luistelivat Pekka Koskela (1.14,19) ja Susanna Potka (1.31,28).

Sekä miehissä että naisissa järjestävä seura Seinäjoen Urheilijat otti matkalla kolmoisvoiton, kun miesten hopean vei Tuomas Nieminen ja pronssin Pasi Koskela alle kymmenyksen hitaampana kuin Tuomas, ja naisten sarjassa hopealle luisteli Elina Risku ja pronssille Saana Hyttinen tasan kymmenyksen hitaampana kuin Elina.

A-pojissa voiton vei samalla matkalla Juho Jääskeläinen, B-pojissa Tommi Pulli, A-tytöissä Laura Koriseva ja B-tytöissä Elina Risku.

Sprinttereiden yhteispistekilpailua johtaa ensimmäisen päivän jälkeen miehissä Pekka Koskela ja naisissa Susanna Potka. Miehissä toisena on Pasi Koskela ja kolmantena Mika Poutala. Naisissa toisena on Saana Hyttinen ja kolmantena Elina Risku.

Kilpailut jatkuvat huomenna 500 metrin ja 1000 metrin luisteluilla kello 14.00. Samalla ratkeaa 500 metrin matkamestaruus ja sprinttereiden mestaruus.

Tulokset (SU:n sivuilla)

1000 metrin matkakohtainen SM-kilpailu

Sprinttereiden SM-kilpailun pistetilanne 1. päivän jälkeen

500 metrin matkakohtaisen SM-kilpailun tilanne 1. luistelun jälkeen