Veikkaus-kortilla hybridiauton omistajaksi?

Kaikki viikkojen 44 ja 45 aikana pelatessaan Veikkaus-korttia käyttävät ja netissä pelaavat asiakkaat osallistuvat automaattisesti kahden Toyota Prius hybridiauton arvontaan. Veikkaus-kortti kannattaa siis muistaa Veikkauksen myyntipisteessä asioidessa.

Toyota Prius on valittu vuoden 2008 Ekoautoksi. Hybridiauton polttoaineen kulutus ja päästöt ovat pienemmät kuin tavallisessa bensiini- tai dieselautossa. Vastuun kantaminen ympäristöstä

on Veikkaukselle keskeinen arvo, ja siksi asiakkaille halutaan tarjota ekologinen kilpailupalkinto.

Kun käytät Veikkaus-korttia aina pelatessasi, osallistut samalla voimassa olevien etujen arvontaan. Esimerkiksi lokakuussa arvotaan Kultaisia lippuja Keski-Euroopan mäkiviikolle ja marraskuussa taitoluistelun EM-kisoihin Helsingissä.

Veikkaus-korttia käyttämällä varmistat myös, että voitot siirtyvät suoraan omalle pelitilillesi – ei siis haittaa, vaikka kuponki katoaisi tai unohtaisit tarkistaa oikean rivin. Veikkaus-kortti otettiin käyttöön syyskuussa 2006, ja kahden vuoden aikana jo yli 450 000 suomalaista on ottanut kortin käyttöönsä.

Tiesithän myös sen, että Veikkauksen pelejä pelaamalla tuet myös suomalaista liikuntaa ja urheilua. Veikkauksen koko tuotto palautuu takaisin yhteiskuntaan opetusministeriön jakamana tukena. Liikunnalle ja urheilulle tuotetaan Veikkauksen peleillä lähes 275 000 euroa joka ikinen päivä. Suomalainen urheilu kiittää Veikkauksen pelaajia.

Lisätietoja Veikkaus-kortista