Seuratoiminnan kehittämistukea jaossa 450 000 euroa

Kehittämistuki suunnataan urheiluseuroille, jotka parantavat toimintansa laatua ja lisäävät lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Tukirahan hakuaika päättyy 15.10.2008. Tuen voi käyttää hankkeisiin, jotka toteutuvat 1.9.2008 – 31.12.2009.

Vuonna 2008 urheiluseuratoiminnan kehittämistukea on jaossa 450 000 euroa. Tukisummat vaihtelevat 500 – 8000 euron välillä. Tukirahat myöntää vuosittain Opetusministeriön liikuntayksikkö. Tukirahat ovat kokonaisuudessaan Veikkauksen tuottoa.

Tukea ei myönnetä seuralle tai seuran lajijaostolle, joka on saanut viime vuonna tukea samaan hankemuotoon. Tuen jakoprosessista vastaa Nuori Suomi yhteistyössä lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen kanssa.

Tuen saajat julkistetaan joulukuussa 2008 maakunnallisissa tilaisuuksissa. Kaikille hakijoille postitetaan tukipäätös henkilökohtaisesti. Tuen saajat kerrotaan maakunnallisissa tilaisuuksissa ja tilaisuuksien jälkeen tällä sivustolla. Tuen saajat allekirjoittavat sopimuksen valtionavustuksen käytöstä.

Lisätietoja Nuoren Suomen sivuilta.