Santeri Arousva upeasti neljäs nuorten EM-kilpailuissa Tanskassa!

Suomen juniorimaajoukkueluistelijat Santeri Arousva (LPGP) ja Taneli Kerola (LPGP) olivat 5. – 13.7. pidettävissä nuorten EM-kilpailuissa Tanskassa.

Mukana oli sekä kadetti- (alle 15 v.) että juniorisarjat (alle 17 v.) ja kilpailuja käytiin sekä ulkoreunoista kallistetulla pistaradalla että tasaprofiilisella radalla (road).

Porilaiset Arousva ja Kerola keskittyivät ratakisoihin (road). Santeri Arousva luisteli upeasti kadettisarjassa 200 metrin sprintissä tullen neljänneksi ajalla 19,505. Taneli Kerolan paras sijoitus oli junioriluokan 10 000 metrin pistekisan 32. sija.

Junioriluokassa kilpaileva Dennis Saikkonen osallistui molemmilla radoilla ja hänen paras yksilösijoituksensa oli 10 000 metrin radalla luistellussa pistekisassa, jossa hän oli 23. Dennis luisteli myös Sveitsin junioriviestijoukkueessa sijoittuen viidenneksi.

Suomenkin kisoista tuttu Viron Eerik Idarand oli myös paikalla ja hänen paras sijoituksensa oli junioriluokan 15 000 m pistalla luistellussa pudotuskisassa, jossa hän oli 17:s.

Kaikki tulokset osoitteessa

http://euro2008-speedskating.dk/