Finnish Inline Cup -tilanne ennen juhannustaukoa

FIC siirtyy alkukauden kisojen jälkeen juhannustauolle.

Naisten sarjassa Maarit Mäntysaaren suvereenissa komennossa maksimipistein (100 pistettä viidestä kilpailusta). Toisena on ehkä hieman yllättäen ikinuori Sirpa Grönberg (72 p.) ja kolmantena Anneli Kymäläinen (72 p.).

Miesten sarjassa maailmancup-kaksikko Jani Suihkonen & Teemu Ylänen kamppailevat kiivaasti kauden kotimaisen komeetan tittelistä tasapistein, 92 pistettä molemmilla plakkarissa. Kolmanneksi nousi Forssan Suvi-Illan jälkeen Esa Lottanen (52 p.).

Finnish Inline Cup -kilpailusarjassa on vielä kaksi kisaa; Savonlinnan maraton lauantaina 26.7. ja finaalina Kuopion maraton lauantaina 6.9.2008. Seuraavaksi arvomenestystä mitataan Turun rullaluisteluradalla SM-ratakisoissa 4. – .5.7. ja sauvarullaluistelun SM-titteleistä Turun Kakskerrassa 6.7.2008.RULLALUISTELUVÄKI TOIVOTTAA KAIKILLE HARRASTAJILLEEN RIEMUKASTA JUHANNUSTA!

Forssan Suvi-illan FIC-pisteet ja kokonaispistetilanne