Keskon stipendi Mariel Puolakalle

Kesko myönsi lahjoituksia ja stipendejä nuorille urheilijoille ja taideopiskelijoille.

Kesko Oyj:n hallituksen myöntämät vuosittaiset lahjoitukset julkistettiin 26.5.2008 Helsingissä. Kesko myönsi tänä vuonna 21. kerran stipendejä lahjakkaille nuorille urheilijoille sekä opinnoissaan erityisen hyvin menestyneille taideaineiden opiskelijoille ja ammattikorkeakouluopiskelijoille. Lahjoituksia myönnettiin myös yleishyödyllistä työtä tekeville järjestöille. Stipendien ja lahjoitusten yhteisarvo oli 140 000 euroa.

Kesko-stipendin sai 25 nuorta urheilijalupausta ja 16 taidealan opiskelijaa eri puolilta Suomea. Stipendien saajat on valittu taidekorkeakoulujen ja urheilujärjestöjen esitysten pohjalta. Lahjoitusten jakajina toimivat Kesko Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Takamäki ja pääjohtaja Matti Halmesmäki.

Luistelijoista 1000 euron stipendin sai Mariel Puolakka (HLK).

Kaikki stipendit Keskon sivuilla.