Loimaan Friday Mile luisteltiin aurinkoisessa kevät-illassa

Aurinkoisessa kevätillassa järjestettiin viidennen kerran Loimaan Friday Mile -sporttitapahtuma kaupungin torilla. Kilpailumuotoina olivat juoksu ja rullaluistelu.

Peräti +19 asteen iltakisoissa oli paikalla sekä yleisurheilun että rullaluistelun maan parhaimmistoa. Miesten yleisen luokan kisan vei rullaluistelun 700 m sprintissä Teemu Ylänen (HTL) vakuuttavalla kiihdytyksellä jättäen nuorta Jesse Saikkosta parisen metriä. Jani Suihkonen oli 16 miehen kisassa kolmas.
Naisten torisprintin voitti niukasti Anneli Kymäläinen (SaVi) ennen Maarit Mäntysaarta.

Miesten kolmen kärki oli muuttumaton 7 km:n korttelikisassa, joka sisälsi useita irtiottoja. Maalisuoralla kuitenkin Ylänen osoitti sekä taktisen että fyysisen kypsyytensä nappaamalla helpontuntuisesti illan toisen ykkössijan ennen nuorta Saikkosta. Suihkonen oli toistamiseen kolmas.

Naisten kisassa Mesuca teamin (Salo) Mäntysaari ampaisi heti alusta tiukkaan irtiottoon, joka taisi hieman yllättää kanssasisaret. Mäntysaaren irtiotto kesti hienosti loppuun asti 4,2 km korttelikisassa, jonka toiseksi pinnisti myös hiihtäjänä tunnettu Eija Rantala-Sorsa (MuVi). Kolmanneksi luisteli Anneli Kymäläinen.

Kisaraportista voi tiedustella kilpailujen johdolta.

Juoksu: Olli-Pekka Rastas 050 3500725
Rullaluistelu: Lauri Paalasmaa 050 3304822

Tulokset