Tapaaminen ex-aktiiveille

Ex aktiivien tapaaminen järjestetään Cantina Westissä Helsingin keskustassa, lauantaina 1.3.2008 klo 18.30 alkaen.

EX-AKTIIVIEN TAPAAMINEN

Suomen Luisteluliitto täyttää tänä vuonna sata vuotta, ja muutamien ex-aktiiviluistelijoiden parissa syntyi ajatus kutsua entisiä aktiiviluistelijoita yhteen tapaamaan vanhoja ystäviä.

Ex-aktiivien tapaaminen järjestetään Helsingissä lauantaina 1.3.2008. Odotamme sinua mukaan tapaamiseen ja toivomme, että levität sanaa, ja kutsut mukaan ne, jotka haluat nähdä paikalla (tai joiden kuuluu saada tämä kutsu). Meillä ei ole kattavaa sähköpostiosoitteistoa, joten kutsun leviäminen on sinun ja muiden tämän viestin lukijoiden varassa. Kutsuttavat voivat olla laajasti eri ikäisiä.

Alustava ohjelma on seuraava:

Klo 14 Oulunkylässä 500 metrin luistelu kansallisen kisan yhteydessä. Jos et halua kokeilla aikaa, tule paikalle luistelemaan ilman aikaa.

Klo 18:30 yhteinen illallinen ja illanvietto Helsingissä

Iltapaikaksi on vahvistunut ravintola Cantina West Helsingin keskustassa. Illanvietto alkaa klo 18:30 ja tarjolla on tex-mex -buffetti hintaan 25 euroa. Ilmoittautukaa/peruuttakaa ilmoittautumisenne ma 25.2. mennessä, koska ravintola haluaa tietää osallistujien lukumäärän. Illallinen on omakustannushintaan eli jokainen maksaa oman kulutuksensa mukaan.

Helsingin ulkopuolelta tuleville katsoimme netistä, että esim. Hotellin Scandic Simonkenttä on keskustassa ja kohtuuhintaisempi kuin muut keskustahotellit (alle 100 euroa). Hotellivaraukset jokainen hoitaa suoraan itse (eli mitään varauskiintiötä tai erikoishintaa ei ole).

Ilmoittaudu etukäteen ilkka.rahnasto@kolumbus.fi ja ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Ilmoita myös, luisteletko 500 metriä (ajatuksella, että kukaan muukaan ei ole kisakunnossa…). Anna myös vinkkejä, jos sinulla on yhteystietoja muista kutsuttavista (kutsu kuitenkin myös itse suoraan).

TERVETULOA TAPAAMAAN VANHOJA YSTÄVIÄ