Poutala kymmenes Inzellin 1000 metrillä

Mika Poutala sijoittui kymmenenneksi maailmancupin 1000 metrillä Inzellissä. Ulkojää ja koleus tuulella höystettynä pudotti vauhteja ja huippuaikoihin ei päästy. Kukaan ei alittanut 1.10:aa.

Matkan voitti yhdysvaltalainen Shani Davis ajalla 1.10.59. Hyvän alun saanut, mutta loppua kohti hyytynyt Poutala luisteli ajan 1.12,38. A-ryhmässä luistellut Pasi Koskela sai ajan 1.14,59 ja otti A-ryhmän viimeiset mc-pisteet.

– Startti ja ensimmäinen kierros menivät erinomaisesti. Mutta viimeisellä kierroksella vauhti tippui. Sen tiesinkin, että näin tulee käymään. Olimme ennakoineet, että saan paristani vaihdossa peesiapua, mutta hänellä oli sen verran hidas alku, että sitä ei ollutkaan apua. Jää oli tänään yöpakkasen jäljiltä kova ja tonnilla ilman viileyskin varjossa vaikutti hidastavasti. Mutta olen kuitenkin tyytyväinen molempiin tämänpäiväisiin luisteluihini, kertoi Mika Poutala.

B-ryhmässä Risto Rosendahl luisteli neljänneksi ajallaan 1.13,23. Tuomas Nieminen oli yhdeksäs (1.13,88).

Tulokset

A-ryhmä

B-ryhmä