Pullille ja Korisevalle Suomen ennätykset junioreiden SM-kisoissa

Junioreiden SM-kilpailussa nähtiin ennätysvauhtia, kun Seinäjoen Tommi Pulli paransi 15-vuotiaiden (C-sarja) poikien 1000 metrin Suomen ennätystä. Lisäksi Valkeakosken Laura Koriseva luisteli T17-sarjan yhteispiste-ennätyksen 192,482.

Pulli otti nimiinsä ennätyksen ajalla 1.22,54. Pekka Koskelan kymmenen vuotta vanha ennätys parani yli sekunnilla. T-17-sarjan aiempi ennätys puolestaan oli Mari Kaivannon 193,308 vuodelta 1999.

Toisena kisapäivänä ratkesivat yhteispistemestaruuksien lisäksi A-pojissa 1500 metrin ja 5000 metrin Suomen mestaruudet sekä muissa sarjoissa 3000 metrin mestaruudet.

Yhteispisteissä mestaruudet menivät A-tytöissä Anu Humistolle, B-tytöissä Laura Korisevalle, A-pojissa Mikko Poutaselle ja B-pojissa Juho Jääskeläiselle. Matkakohtaiset kultamitalit jaettiin A-tytöissä Anu Humistolle, A-pojissa 1500 metrillä Mikko Poutaselle ja 5000 metrillä Niko Räsäselle, B-tytöissä Laura Korisevalle ja B-pojissa Juho Jääskeläiselle.

Matkakohtaiset tulokset

Yhteispistetulokset