Risto Rosendahl ja Pia Humisto mestareiksi 1500 metrillä

Kylmä ja takasuoralla voimakkaasti vastaan puhaltanut tuuli kiusasi SM-luistelijoita kilpailujen viimeisenäkin päivänä, kun Oulunkylän jäällä ratkaistiin 1500 metrin matkamestaruudet.

Miesten mestaruuteen luisteli kokenut Risto Rosendahl ajalla 2.00,33. Toiseksi luisteli Robert Brandt ajalla 2.04,51. Kolmas oli Lauri Potka (2.07,69). Seuraavat sijat menivät vielä juniori-ikäisille Mikko Poutaselle ja Joel Vähä-Salolle.

Naisten vastaavalla matkalla Pia Humisto otti mestaruuden ajalla 2.25,17. Elina Risku oli toinen kaksi sekuntia hitaampana ja lyhyempiä matkoja hallinnut, mutta nyt akillesjännettään aristellut Susanna Potka kolmas ajalla 2.28,38.

SM-kilpailuissa luisteltiin myös joukkuekilpailut. Miesten mestariksi luisteli kahdeksan kierroksen matkalla Seinäjoen Urheilijoiden joukkue Juho Jääskeläinen, Tommi Pulli ja Jarkko Viertola. Naisten mestariksi luisteli Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkue Elina Risku, Saana Hyttinen ja Susanna Potka.