Nuoret pitkälle ”tapaninpäiväajelulle”

Nuorten maajoukkue ja kehitysryhmä tekevät pitkän "tapaninpäiväajelun" aina Saksanmaalle saakka. Kohteena on Berliinin sisähalli, jossa harjoitellaan 26.12.07-3.1.08 välisen ajan.

Tarkoituksena on tiiviiden harjoitusten lisäksi kilpailla 28. päivä 500 m, 1500 m (tytöt) ja 3000 m (pojat). Näin vuosi vaihtuu iloisesti leireillessä mukavassa porukassa uudessa ympäristössä. Kotimaahan palataan 3. päivä ja sen jälkeen edessä ovat matkakohtaiset SM-kilpailut. Herkistely on näin ollen tärkeää viikonloppua ajatellen.

Joukkue on suuri. Mukaan lähtevät: Susanna Potka SU, Pia Humisto PoPy, Elina Risku SU, Saana Hyttinen SU, Liisa Yli-Ojanperä SU, Laura Koriseva VaHa, Mariel Puolakka HLK sekä Lauri Potka SU, Kaj Humisto PoPy, Juho Jääskeläinen SU, Tommi Pulli SU, Jarkko Viertola SU, Jarmo Levo OuTa, Harri Levo OuTa, Niko Räsänen OuTa, Mikko Poutanen HLK, Ville Ahonen HLK ja Joel Vähä-Salo HTL.

Valmentajina toimivat Pirjo Lehtinen ja Timo Järvinen, hierojana Keijo Autio.

Mukavaa Joulua ja Onnekasta Vuotta 2008 kaikille luistelun ystäville!

Maajoukkuevalmentajat Pirjo ja Timo