Risku ja Hyttinen avasivat kotimaan kautensa kotikentällään

Seinäjoen Elina Risku ja Saana Hyttinen avasivat kotimaan kilpakautensa kotikentällään Seinäjoen jääurheilukeskuksessa.

Vielä ei syntynyt ennätysaikoja, mutta tytöt veivät selvästi B-sarjan kaksi ensimmäistä sijaa siitäkin huolimatta, että Saanalla oli epäonnea 1500 metrillä. Hän kaatui toiseksi viimeisessä kaarteessa.
– Aika oli 2.42,16. Ennen kaatumista oli tulossa aivan hyvä aika, hän kommentoi.

Ensimmäisen sijan napannut Elina ei ollut kovin tyytyväinen suorituksiinsa.
– Tekniikan kanssa on vähän ongelmia, mutta kolmosella alkoi jo vähän löytyä. Tsempillä mennään eteenpäin, hän kommentoi. 3000 metriä kulki aikaan 5.22,82.Saana oli tyytyväinen 500 metrin suoritukseensa (45,65), vaikka lähtö ei sujunutkaan parhaalla mahdollisella tavalla. Vielä paremmin sujui 1000 metriä, jolla syntyi aika 1.33,68. Se jäi vain reilun sekunnin Saanan ennätyksestä. Pisimmällä matkalla sen sijaan oli ongelmia.
– Penikat vaivasivat eikä menemisen tuntua löytynyt, hän kertoi.
– Kaiken kaikkiaan viikonlopusta jäi aika vaisu maku.