Nuorten maajoukkue kokoontui Jyväskylässä

Nuorten maajoukkue kokoontui leireilemään Jyväskylän Laajavuoren maisemiin viikonlopulla 28.-30.9.2007.

Kokoonpanosta puuttuivat vain Mikko Poutanen ja Niko Räsänen. Muuten kaikki 10 nuorta olivat innokkaina paikalla. Leiri oli samalla ns. yhteinen teholeiri, jossa otettiin irti mitä tällä hetkellä oli värkeissä varaa. Ohjelma oli hyvin lajipainotteinen, tosin ilman luistimia. Vedettiin kaarrekuivaa köysillä, hypittiin ja juostiin Laajavuoren jyrkkiä rinteitä ja suoritettiin kuivaluistelua eli jäljitellen luistelua kulmassa. Harjoitusten välissä ehdittiin viettää laatuaikaa kavereiden kanssa, lukea hieman läksyjä ja pelata mukavia pelejä. Valmennuksesta vastasivat nuorten maajoukkuevalmentajat Timo Järvinen ja Pirjo Lehtinen, jotka olivat hyvin tyytyväisiä nuorten tekemisiin.