Kuopio maraton

Kati Koota ja Kimmo Ilmavirta voittivat Kuopio Maratonin sekä Finnish Inline Cupin.

Syyskuun ensimmäisenä päivänä Kuopio maratonille starttasi lähes 300 luistelijaa sateisesta säästä ja märästä asfaltista huolimatta. Mäkisen radan ratkaisut tehtiin kovissa nousuissa. Miesten voittoon karkasi puolimatkassa Kimmo Ilmavirta (Bont Finland/KENSU). Toinen oli Esa Lottanen (Bont Finland/HTL) voittaen loppukirissä Joonatan Pappisen (KuLS). Naisissa voittoon karkasi jo heti alkumatkalla Kati Koota (TuUL/K2). Toinen oli Susanna Nurmi (Forte Sport -klubi) ja kolmas Sirpa Grönberg (TaSi). Ilmavirta ja Koota voittivat myös koko Finnish Inline Cupin.

Muiden sarjojen voittajat olivat Risto Laitinen (HTL) ja Helena Karhu puolimaratonilla. Sauvarullaluistelumaratonin voitti miehissä Jarmo Toskala ja naisissa Mervi Kettunen. Puolimaratonin nopeimmat sauvojen kanssa olivat Pekka Moilanen ja Senja Liikanen.