Myllyn Rullaluistelu Raisiossa

Kimmo Ilmavirta ja Kati Koota voittivat Myllyn rullaluistelun ja Finnish Inline Cupin maratonmatkat.

Myllyn Rullaluistelu kilpailtiin 25.8.2007 Raision maastoissa. Kilpailupäivää väritti erittäin tuuliset olosuhteet, mutta sateelta vältyttiin. Miestin 42 kilometrin kilpailun voitti Kimmo Ilmavirta (Bont Finland/KENSU) ennen Esa Lottasta (Bont Finland/HTL) ja Jani Suihkosta (Bont Finland/HTL). Naisten voiton vei Kati Koota (TuUL/Hyper), toinen oli Maarit Mäntysaari (Mesuca/K2) ja kolmas Merja Lumme (Katukiitäjät).

Miesten 18 km voitti Taneli Kerola (LPGP/K2) ja saman matkan sauvojen kanssa vei Petri Tattinen. Sauvarullaluistelumaratonin voitti Aki Heinonen (Kylmäkosken Veikot). Naisten 42 km sauvoilla voitti Mari Hannula ja 18 km sauvarullaluistelu nopein oli Johanna Aaltonen.

Tulokset