EM-kilpailuiden toinen päivä

Matkoina 500 m, pudotuskilpailut sekä viestit. Suomi ei osallistunut viestiin.

EM-kilpailuiden lauantain ohjelmassa oli 500 metriä. Suomalaisten matka päätyi alkueriin Teemu Yläsen ollessa 28. ja Jani Suihkosen 30. Kimmo Ilmavirta ei voinut startata päämatkalleen perjantaina tulleen reisivamman takia. Voiton vei Italian Claudio Naselli ennen Matthias Schwierziä Saksasta. Naisten nopein oli jälleen Italian Nicoletta Falcone ennen maannaistaan Erika Zanettia. Kati Koota oli 26.

Illan pudotuskilpailuissa matkoina oli 15 km naisilla ja 20 km miehillä. Naisten kisan voittoon kiri Italian Laura Lardani. Miesten nopein matkalla oli Ranskan Yann Guyader. Suomen Suihkonen oli 30. ja Ylänen 32.

Myöhäisillan viestin voitot meni naisissa Italiaan ja miehissä Ranskaan. Suomen miehet eivät osallistuneet Ilmavirran loukkaantumisen takia.