Kesäharjoittelu täydessä vauhdissa

Luistelijat eivät lepää laakereillaan kesäaikaankaan. Kesäharjoittelu on täydessä käynnissä.

Susanna Potka leireilee parhaillaan Berliinissä yhdessä miesten joukkueen kanssa. Reilun viikonmittaisella leirillä on päästy jääharjoittelun makuun. Päivittäisen luistelun lisäksi ohjelmaan on mahtunut myös muita harjoituksia.
– Tekniikkaa ollaan saatu parannettua viime vuodesta, niin että on hyvä jatkaa syksyn leireille, raportoi Susanna hyvin sujuneelta leiriltä. Leiriä ovat vetämässä Janne Hänninen ja Aimo Klemetsö.

Pia Humisto puolestaan lähtee yhdessä siskonsa Anu Humiston ja Maija Yli-Ojanperän sekä valmentaja Pirjo Lehtisen kanssa kansainväliselle harjoitusleirille Ruotsin Moraan huomenna perjantaina. Leiri jatkuu ensi torstaihin asti. Leirille saapuu lähes sata osanottajaa neljästä eri maasta. Leiriläisten ikähaarukka on lapsista senioreihin. Pirjo Lehtiselle leirimatka tarjoaa mahdollisuuden seurata leirin harjoittelua.
– Katselen ja observoin tarkasti. Voi olla, että joutuu myös ohjaushommiin, hän tuumii.