Junioreiden EM-kisat jatkuvat

Suomalaisittain päivän parasta antia Dennis Saikkosen 14. sija ja Niko Räsäsen 17. sija.

Junioreiden EM-kisojen torstaipäivän ohjelmaan kuului kadettien 1000 metriä ja junioreiden pistekisat. Kadettien 1000 metrillä Dennis Saikkonen (KENSU) oli parhaana 14. Santeri Arousva (LPGP) oli 23. ja Taneli Kerola (LPGP) 27. Voitto meni jälleen Belgian Jore Van Der Berghelle (1:31,877) maalikamerakuvan perusteella. Toinen oli Italian Michael Locci.

Juniorisarjassa taisteltiin 10 km pistekisassa, jossa vauhti oli kovaa heti alusta alkaen. Loppuaika tasan 15 minuuttia. Italian Marco Rebagliati voitti ottaen 14 pistettä. Toinen Bart Swings (Belgia) 9 pistettä ja kolmas Koen Verweij (Hollanti) 8 pistettä. Outan Niko Räsänen oli 17. Matkaan starttasi 37 luistelijaa.

Tuloksia kisojen virallisilla sivuilla.