Dennis Saikkonen rullaluisteli Sveitsin mestariksi

Suomalaismenestystä rullaluistelun Sveitsin mestaruuskisoissa. Dennis Saikkonen vei koko potin kadettipojissa.

Sveitsin mestaruuskisat järjestettiin ensimmäistä kertaa uudessa katetussa rullaluistelupyhätössä, LAS-Inlinedromissa, Weinfeldenissä, jossa tullaan myös järjestämään vuoden 2009 rullaluistelun MM-kisat.Yli 140 luistelijaa taisteli titteleistä sadasosasekunnin eroilla.

Suomen Dennis Saikkonen, joka myöskin on Sveitsin kansalainen voitti viikonloppuna vilustumisestaan huolimatta sarjansa kaikki lyhyet matkat (300m, 500m ja 1000m) sekä sunnuntaina kaikki pitkät matkat (1500m, 3000m pistekisa ja 5000m pudotuskisa).

Dennis oli tyytyväinen kokonaistuloksiinsa, olihan Sveitsin mestaruudet hänelle uransa ensimmäiset. Naisten sarjan voitti Athleticum Rollerbladin Nadine Gloor ja miesten sarjan voiton vei kaatumisestaan huolimatta Rollerbladen Worldin Nicolas Iten.

Tuloksia