Bont Finland aloitti rullaluistelun maailmancupin Baselissa joukkueaika-ajolla

Suomalais-virolainen Bont Finland sijoittui 18:sta rullaluistelun maailmancupin 25 kilometrin joukkueaika-ajossa myöhään lauantai-iltana Sveitsin Baselissa. Bont Finlandia edustavat Kimmo Ilmavirta, Jarmo Valtonen, Jani Suihkonen, Teemu Ylänen ja Danila Ruusu (EST). Sateessa käydyn kilpailun voittoon luisteli Athleticum Rollerblade Roger Scheiderin (SUI), Reyon Kayn (NZL) ja Scott Arlidgen (NZL) johdolla.
– Kilpailu oli äärimmäisen rankka ja keliolosuhteet tekivät siitä entistäkin kovemman. Aika-ajolta emme vielä odottaneet paljoa, mutta kilpailu antoi lupauksia kesää varten. Ensi sunnuntain Rennesin 52 kilometrin kilpailu on seuraava näytön paikka. Täältä saimme lisää tarvittavaa kovuutta, suomalaiset sanoivat kuin yhdestä suusta.
Bont Finlandin luistelijoita nähdään myös Suomessa tulevalla viikolla, kun perjantaina luistellaan Loimaalla Friday Mile –kilpailut.