Luisteluliitto tarjoaa jäsenseuroilleen rullaluistelun seurakoulutusta

Luisteluliitto haluaa auttaa jäsenseurojaan kehittämään rullaluistelutoimintaansa kesän 2007 aikana.

Eri seuroilla on erilaisia tarpeita, joten koulutusta järjestetään seuroille räätälöidysti. Seurojen toimintaa voi kehittää monella tavalla: Tekniikka- ja valmennustietoutta jakamalla saadaan lisää osaavia ohjaajia seuroihin ja samalla laadukasta sekä säännöllistä toimintaa. Toisaalta on tärkeää tukea seurojen kilpailutoiminnan kehittämistä ja madaltaa uusien harrastajien kynnystä lähteä mukaan sekä kilpailuihin ja että seuratoimintaan. Olosuhteiden kehittäminen ja olemassa olevien olosuhteiden hyväksi käyttö ovat myös tärkeitä asioita.

Jos seurallanne on halua kehittää toimintaa ja saada lisää rullaluistelun tietotaitoutta, ottakaa rohkeasti yhteyttä kesän seurakoulutuksesta vastaavaan Kimmo Ilmavirtaan. Hän on tavattavissa mm. Lauantaina 21.4. Helsingin Wanhassa satamassa rullaluisteluvaliokunnan ja kevätliittokokouksen yhteydessä. Parhaiten tavoitettavissa valiokunnan kokouksen (alkaa klo 15.30) ja kevätliittokokouksen (alkaa klo 17.30) välissä. Kimmon tapaa myös Sunnuntaina 22.4. rullaluistelun Halli SM-kilpailuiden yhteydessä Lahdessa. Kilpailut alkavat klo 14.00. Voitte ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla: puh. 0415054847 email. kimmoilmavirta@hotmail.it

***********************************************************