Susanna Potka johtaa sprinttereiden SM-taistoa

Oulussa tänään käynnistyneitä sprinttereiden SM-kilpailuja johtaa ensimmäisen päivän jälkeen Seinäjoen Susanna Potka.

Sprinttimatkat kulkivat aikoihin 43,23 ja 1.28,20, joilla irtosi molempien matkojen kärkisija. Pidemmällä matkalla syntyi myös uusi oma ennätys. Entisestä ennätyksestä lähti puoli sekuntia.
– Molemmat olivat ihan hyviä vetoja ja jää oli ok. Tonnilla tuuli hieman haittasi, mutta onneksi ei ollut kovin kylmä. Huomenna lähden vielä parantamaan näitä aikoja. Pyrin siihen, ettei viimeisen kierroksen kierrosaika putoaisi yhtä paljon kuin tänään, kommentoi Susanna.

Tuhannella metrillä ratkottiin tänään samalla myös matkakohtainen mestaruus. Sen vei siis nimiinsä Susanna. Seinäjoen Urheilijat nappasivat matkalla neloisvoiton, kun Elina Risku oli toinen, Saana Hyttinen kolmas ja Liisa Yli-Ojanperä neljäs.