Sauvarullaluistelun mestaruudet ratkaistu

Sauvarullaluistelun ja Finnish Inline Cupin mestaruuksista taisteltiin Kuopiossa.

SM -Sauvarullaluistelu 2006

Kuopion Maratonilla kilpailtiin Suomen mestaruudesta sauvarullaluistelussa. Haastava reitti oli kokeneen sauvarullailija Esa Klaavun mieleen. Hän vei mestaruuden jo toistamiseen ajalla 1.23.04. Naisten puolimaratonilla Eija Rantala-Sorsa voitti sauvarullaluistelun Suomen mestaruuden ajalla 49.32.

FIC Finnish Inline Cup 2006

Kuuden osakilpailun rullaluistelucup on päättynyt. FICin miesten voittajaksi palkittiin Esa Lottanen pisteillä 112, toiseksi tuli J.-P. Huippula (81) ja kolmanneksi Teemu Ylänen (62). Naisten FIC:n voitti ylivoimaisesti Kati Koota voittamalla kaikki osakilpailut ja keräten 120 pistettä. Toiseksi tuli Maarit Mäntysaari (102) ja kolmanneksi Soile Kallio (86). Onnittelut kaikille mitalisteille!

Tulokset