Naisten valmennusryhmä valittiin kaudelle 2006 – 2007

Naisten valmennusryhmä on valittu kaudelle 2006 – 2007. Valmennusryhmä perustettiin osana naisluistelun kehittämisprojektia.

Naisten maajoukkue toimii valmennusryhmän sisällä. Kehittämisprojektissa on tarkoitus nostaa naisluistelun tasoa kehittämällä ennen kaikkea valmennustoimintaa koordinoidumpaan suuntaan. Valmennusryhmän vastuuvalmentajana toimii Jukka Lehto.

Maajoukkueen valintakriteerinä on, että luistelija on luistellut vähintään yhdellä matkalla Mestari -luokan ajan. Valmennusryhmään valittavalta edellytetään, että hän on luistellut vähintään yhdellä matkalla A -luokan ajan ja on vähintään A -juniorisarjan luistelija.

Naisten valmennusryhmään kuuluvat Johanna Mäki (Helsingin Työväen Luistelijat), Susanna Potka (Seinäjoen Urheilijat), Annamari Lehtonen (Valkeakosken Haka), Elisa Arvo (Turun Urheiluliitto) ja Pia Humisto (Porin Pyrintö). Edellä mainituista Johanna Mäki ja Susanna Potka muodostavat naisten maajoukkueen.

Valmennusryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran viikonloppuna 1.-2.7. Helsingissä. Viikonlopun ohjelmassa on harjoittelun lisäksi kunkin luistelijan tavoitteiden ja tilanteen kartoittamista.