Historian havinaa

Maamme lupaavin juniori Jesse Saikkonen teki suomalaista rullaluisteluhistoriaa.

Rullaluistelija Jesse Saikkonen (kuvassa keskellä) on valittu ensimmäisenä nimenomaan rullaluistelun edustajana suomalaiseen Urheilulukioon. Jessen opinahjo on jatkossa Voionmaan urheilulukio Jyväskylässä.

Jesse Saikkonen kuuluu nuoresta iästään huolimatta jo nyt suomalaisen kilparullaluistelun ehdottomiin huippuihin. Viime kesältä hänellä on hyviä sijoituksia, jopa voittoja plakkarissaan Keski-Euroopan kovatasoista kilpailuista. Jesse edustaa Suomessa kilpaillessaan Jyväskylän KENSUa ja toisessa kotimaassaan Sveitsissä Athleticum Rollerblade -tallia. Hänen valmentajanaan on toiminut MM -tason pikamenijä Calon Dobbin.

Rullaluisteluväki odottaa Jessen päänavauksen rohkaisevan uusia junioreita seuraamaan Jessen jalanjälkiä. Suomen Luisteluliitto toivottaa Jesselle onnea kilpailuihin sekä tietysti syksyllä alkaviin lukio-opintoihin!