Finnish Inline Cup 2006

Kesä tuo mukanaan uuden rullaluistelun kilpailumuodon – Finnish Inline Cupin.

Finnish Inline Cup 2006 (FIC) on uusi kotimainen maratonrullaluistelijoiden rankingsysteemi. Pääset mukaan Cupiin lunastamalla Luisteluliitosta 10 euron hintaisen rullaluistelulisenssin.

Rankingsarjassa on mukana kesän kuusi (6) suurinta marathontapahtumaa. Pisteitä jaetaan viidelletoista (15) kussakin osakilpailussa parhaiten sijoittuneelle luistelijalle – Cupin voittaja selviää sarjan päätteeksi kerättyjen yhteispisteiden perusteella.

Cupissa rullaillaan sekä miesten että naisten sarjat. On tärkeää huomioida, että Finnish Inline Cup on tarkoitettu vain rullaluistelijoille ilman sauvoja. Tarkoituksena on esitellä FIC -kilpailijoita jokaisen massatapahtuman lähtöviivalla ja kohottaa näin lajin kilpailijoiden profiilia muusta osallistuvasta massasta.

Tarkemmat pistelaskusäännöt julkistetaan heti niiden valmistuttua. Tässä kuitenkin suuntaa-antava esimerkki pistelaskusta:

1. sija 20 pistettä
2. sija 18 pistettä
3. sija 16 pistettä
4. sija 14 pistettä
5. sija 12 pistettä

Sijat 6-15 pisteen välein.