Pekka Koskela ja Johanna Mäki Suomen mestareiksi

Sprinttereiden mestaruudet ratkottiin viikonloppuna Seinäjoella.

Pekka Koskela otti sprinttereiden Suomen mestaruuden pistein 149.265 Seinäjoella viikonloppuna käydyissä kilpailuissa. Mika Poutala luisteli hopeaa ja Tuomas Nieminen jäi niukasti kolmanneksi. Naisten kilpailun voitti ylivoimaisesti Johanna Mäki pistein 178.115. Hopeamitalisti Annamari Lehtonen jäi reilun kymmenen pisteen päähän. Pronssia sai Elisa Arvo.

Kilpaluiden yhteydessä ratkottiin myös seurojen välinen viestiluistelun Suomen mestaruus sekä miesten että naisten sarjoissa. Miesten puolella voiton vei Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkue kokoonpanolla Pekka Koskela, Tuomas Nieminen ja Ari Hiltunen. Toiseksi tuli Helsingin Luistinkiitäjät ja kolmanneksi Helsingin Työväen Luistelijat. Naisten mestaruuden vei Valkeakosken Haka joukkueella Annaliina Hietanen, Iisa Hemminki ja Annamari Lehtonen. Toiseksi tuli Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkue. Kisan kolmas joukkue hylättiin vaihtorikon vuoksi.

Tulokset löytyvät Seinäjoen Urheilijoiden sivuilta.