Koulutusta valmentajille

Nyt on aika ilmoittautua keväällä 2006 Suomen Urheiluopistossa alkavalle Valmentajan Erikoisammattitutkinnolle (AmVT).

Suomen Urheiluopisto järjestää sekä keväällä että syksyllä 2006 alkavat Valmentajan Erikoisammattitutkintoon (AmVT) johtavat koulutusohjelmat Vierumäellä. Koulutuksen laajuus on 30 opintoviikkoa ja vastaavina kouluttajina toimivat Kyösti Lampinen sekä Mika Kulmala.

Pääsyvaatimuksina on ainakin 2-3 vuoden kokemus valmentajana tai lajiopettajana, vähintään II -tason valmentajakoulutus sekä oman lajiliiton suositus. Opiskelijat valitaan hakemusten ja tarvittaessa haastattelun perusteella. Hakuaika kevään koulutukseen päättyy 24.04.2006 ja syksyn koulutukseen 15.09.2006.

Lisätietoja koulutuksesta sekä hakulomakkeet saat Suomen Urheiluopiston internetsivuilta. Mikäli et täytä ko. koulutuksen kriteerejä, kysy ihmeessä muista valmentajille suunnatuista kursseista ja koulutusohjelmista sekä Suomen Urheiluopistosta että Suomen Liikunta ja Urheilusta (SLU).