Robert Brandt yhdeksäs rullaluistelun EM-kisoissa Saksassa

Suomen seniori- ja juniorijoukkueet osallistuivat rullaluistelun EM-kilpailuhin Saksan Jüterborgissa ja Italian Milanossa. Parhaista tuloksista vastasivat miesten sarjassa Robert Brandt ja junioripojissa Jesse Saikkonen.

Suomen seniori- ja juniorijoukkueet osallistuivat rullaluistelun EM -kilpailuhin Saksan Jüterborgissa ja Italian Milanossa. Porilaisjuniorit Iiris Lepola ja Tomi Kuuri-Riutta luistelivat ennätyksensä 200 metrin matkalla ja saivat sijoitukset 22. ja 20. Parhaimman suorituksen Italian helteessä teki Jesse Saikkonen 20. sijallaan juniorien marathonilla 50 luistelijan ryhmässä.

Saksassa miesten joukkueen, Jarmo Valtonen, Robert Brandt, Max Forstedt ja Jari Lepola, onnistuja oli Brandt – yhdeksäs sija 10 kilometrin pistekilpailussa. Brandt on kehittynyt nopeasti rullaluistelijana ja sijoitus on yksi parhaista kautta aikojen pidemmillä ratamatkoilla. Erittäin vaativilla ja osittain sateen liukastamilla radoilla Suomi sijoittui yhteispisteissä yhdeksänneksi kuudentoista osallistujamaan joukossa.

Hyviä kilpailuja Euroopassa luistellut ja juuri ratapyöräilyn Suomen
mestaruuden voittanut Jarmo Valtonen sairastui kisojen kynnyksellä ja luisteli toipilaana kuudenneksitoista 200 metrillä ja yhdeksänneksitoista 42 kilometrin maratonilla.

Molempien kilpailujen tulokset sekä kisakuvia löytyy osoitteista

www.farosc.com/europei/eng/home.html