Pienennä tekstin kokoa Suurenna tekstin kokoa Tulostettava versio

Tapahtumien yleinen aikataulu

Koko perheen luistelutapahtuma klo 18.00 - 20.00

Hei hulinaa kaikki luistelun ystävät!


Ice Skating Tour on Suomen suurin itse suunniteltu ja toteutettu liikuntakiertue samalla konseptilla. Ensimmäinen tapahtuma oli marraskuussa vuonna 1998 ja siitä lähtien on ympäri Suomea järjestetty 50-60 koko päivän tapahtumaa vuodessa.

Konseptiin kuuluvat koululaisluistelut sekä koko perheen luisteluillat. Konsepti on Suomen Luisteluliiton operoima kokonaisuus, jota tehdään yhdessä kuntien liikunta- ja vapaa-aikatoimien sekä koulujen kanssa.

Tänä talvena keltatakkiset tour-ohjaajat voit bongata liki 60 eri tapahtumapaikalta ympäri Suomen! Käy kurkkaamassa milloin liikumme sinun kulmillasi ja tuo kaverisikin mukaan luistelun hulinaan :)
Perinteiseen tapaan puuhailemme päivisin koululaisluisteluiden parissa, ja iltatapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, vauvasta vaariin!

Nyt on siis aika kaivaa pipot ja lapaset esille ja teroituttaa luistimet teräviksi, sillä kohta mennään!

Tapahtuman toteutusta ovat yhteiskuntavastuullisella panoksellaan mahdollistamassa yhteistyökumppanit S-ryhmä, Fazer, Viking Line ja LähiTapiola

Voit myös haastaa omat ystäväsi mukaan luistelemaan, keväällä taas katsotaan millä paikakunnalla saatiin parhaat luistelujuhlat aikaiseksi! Niin, ja hei, meidät löydät myös Facebookista tai Instagramista nimellä IceSkatingTour, käyppä kurkkaamassa :) 

Vauhdikkain terkuin, IST Team

 

Lasten ystävä Apsi Apina on mukana opettelemassa luistelutaitoja!